Algemeen

Programma FC Emmen
Stand FC Emmen
1 NEC Nijmegen 38-101
2. FC Eindhoven 38-80
3 Roda JC 38-69
4 FC Emmen 38-67
5 FC Volendam 38-62
Periode 4
1. NEC Nijmegen 9-27
2 FC Eindhoven 9-21
3 MVV Maastricht 9-20
4 VVV-Venlo 9-15
5 FC Emmen 9-15
FC Emmen op Facebook
Contact

JENS Vesting
Stadionplein 1
7825 SG
Emmen

Correspondentie-adres
Postbus 26
7800 AA Emmen
Tel.: 0591-670670
Fax: 0591-621048
E-mail: info@fcemmen.nl

Openingstijden JENS Vesting
ma. t/m vr. 9.00u - 17.00u

Hoofdsponsor


Jeugdopleiding
Talentvolle jeugd kan zich bij FC Emmen sportief en maatschappelijk ontwikkelen. Het jeugdplan garandeert een optimale studiebegeleiding en werkt samen met verschillende scholen in Emmen. De talenten, die in het jeugdplan zijn ondergebracht, komen uit de gehele provincie Drenthe, Zuid en Zuidoost Groningen en Noordoost Overijssel.

Supporters
FC Emmen staat bekend om zijn enthousiaste supporters-vereniging met meer dan 600 leden. De supporters dragen bij aan het positieve imago van de club en geven FC Emmen een breed draagvlak in de maatschappij. Een eigen accommodatie speelt een essentiële rol in de activiteiten van de supportersvereniging Rood Wit.

Business to business
In totaal ondersteunen ruim driehonderd sponsors het betaalde voetbal in Emmen. Zij zijn doordrongen van de communicatieve en ontmoetingswaarde van de voetbalorganisatie. FC Emmen maakt werk van de begeleiding van haar sponsors en biedt hen een levendig netwerk ten gunste van hun zakelijke interesses. Het Sport- en Businesspark biedt de sponsors een perfecte accommodatie voor business to business op eredivisieniveau.

PR & Media
De communicatieve waarde van FC Emmen is groot. Door de goede prestaties ontvangt de club veel aandacht in de landelijke, regionale en lokale media. FOX zendt de wedstrijden en samenvattingen uit. De landelijke en met name de noordelijke dagbladen volgen Emmen op de voet. In de 'Zuidoosthoeker' heeft de voetbalorganisatie tweewekelijks een eigen 'FC Emmen Actueel' met interviews, informatie en wedstrijdverslagen. Bovendien brengt de club haar eigen magazines uit en is de club vertegenwoordigd op het wereldwijde web met een eigen site. Kortom FC Emmen bereikt een groot deel van de Nederlandse bevolking.

Businesspark
Met de aanleg van de A37, de verlenging van de weg richting Ter Apel en de aansluiting bij het Grotestedenbeleid ontwikkelt Emmen zich tot een vitale stad. De nieuwbouw van het Sport- en Businesspark 'Meerdijk' is van levensbelang voor de toekomst van Emmen en FC Emmen. De ideale ligging van het park biedt de bedrijven een vestigingsplaats op een perfecte zichtlocatie.FC Emmen op Twitter
@FC_Emmen: RT @JournaLaurens: Bellen met @FC_Emmen. Wachtmuziek is @DanielLohues. Pet af, en zet mij maar lang in de wacht, geen bezwaar :)
@FC_Emmen: Bent u erbij volgend seizoen? Haal nu uw seizoenkaart en steun FC Emmen ook in het seizoen 2015-2016! #trotsopemmen http://t.co/69RrABdM1c
@FC_Emmen: RT @DrentheSport: Jan Korte gaat op zoek naar nieuwe talent voor FC Emmen http://t.co/KYyuXG1Xxt
@FC_Emmen: Jan Korte co÷rdinator scouting eerste selectie http://t.co/KUATtyPu2x
@FC_Emmen: Welke spelers zullen we volgend jaar sowieso terug zien en welke vertrekken naar een andere club? Zie het hier.. http://t.co/5e1jbntFN2
Lobbes Lobbes Sportstadion zonnelux reclameland Dokkummer Vlaggen Centrale Hema Omoda Cameratools